Friday, February 23, 2007

Nak masuk March

Bismillahirrahmaa nirrahim.....

Lama dah tak bebel kat sini....Bersawang-sawang sana sini...Entah la lately ni gua rasa cam malas nak update...Entah kenapa la gua pun tak tau....Mungkin tak da idea atau tak da cerita baru yang hendak di cerita kan....

Tapi hari gua paksa jugak gagah kan jari jemari gua ni untuk menaip sepatah dua kata untuk tatapan gua sendiri..ahahahah...gua rasa orang pun dah malas nak singgah blog gua ni...bersawang cam dah kena tinggal..tak da update..mintak maap berbanyak yer kawan-kawan....anyway terima kasih pada yg tak jemu-jemu datang menjenguk tu....terima kasih...

Ni gua nak kongsi ngan lu orang video masa kita orang jemming kat UKM..enjoy jer la..gua malas nak taip lagi..bubyeee http://watari01.multiply.com/video/item/6

Sunday, February 04, 2007

February

Assalamualaikum w.b.t....

Huhuhuhuh...bersawang dah ek...apo nk buek eden tak do maso nak meng├║pdate'...tapi alhamdulillah hari gua ada masa nak update blog gua ni...Sibuk kisah banjir sana-sini..dan menjadi satu kemusykilan..bencana dan terus bencana melanda negara kita..adakah itu sebagai satu kifarah bagi rakyat negara kita?Renung kan....

kehidupan gua cam biasa..tiada yang luar biasa..Fokus utama nya dalam tahun ni ada sesuatu untuk diri gua...Dan insyaallah gua akan gapai dengan sehabis baik..Dan ada la sedikit2 aktiviti sampingan yang memeriah kan kehidupan gua ni...

Lately ni time tido gua memang dah kacau bilau...Tak pernah dah lagi gua jumpa time tido gua kul 11 or 12...paling awal pun kul 2 pagi..mungkin sejak gua dah bekerja weekend jerk jadi benda tu dan jadi kebiasaan..mata gua ni pun dah naik lebam dah....Dan yang paling penting nya gitaris gua ada kat sini..jadi aktiviti seni gua tu makin menjadi2 laa..praktis dan terus praktis...

Bercakap tentang seni ni...Baru jerk malam tadi band gua mengulangi kejayaan yang sama pada tahun lepas..Menjadi johan dalam pertandingan Battle Of The Band Anjuran Kolej Keris Emas UKM..Alhamdulillah syukur pada allah...Dan thanks pada juri yang memberi kemenangan pada band gua..Dan sekali lagi gua dapat Bassist terbaik...Alhamdulillah...Menjadi penyuntik semangat untuk terus praktis....

Perancangan untuk band gua ni..insyaallah dalah pertengahan bulan ni akan masuk studio untuk buat demo...Dah ada tiga lagu yang siap..Praktis..dan terus praktis...Sebenarnya tak da la nak target tinggi mana pun..cuma minat dalam seni dan suka bermain muzik...Tau-tau jerk la kat malaysia ni..apa-apa pun terus kan usaha..rezeki ada di mana-mana...

Nak amik kesempatan nak ucap kan terima kasih tak terhingga kepada kawan-kawan di UKM yang banyak menyokong band gua ni...Crowd kat Keris mas tu memang awesome laaaa...Gua caya sama lu all..Lu all memang rock laaaaaaaa!!!!!!!!!Insyaallah kita jumpa lagi di lain battle...

Ok lah cukup setakat ini dulu...Ada masa dan kelapangan gua cerita lagi...Chowz