Friday, July 28, 2006

Setelah Sekian Lama

Assalamualaikum....

Rumah lama dah bersawang la beb...Ni gua baru renovate...Alhamdulillah free..Ada yg kecewa ke gua tak update blog gua ni...Gua mintak maaf la berbanyak kat lu orang semua..Maaf ek..sedang kan nabi ampun kan ummat nya..ini kan pulak kita insan biasa nya..Gua selalu buat silap...

Kebelakangan ni banyak gak peristiwa yg berlaku...Tapi gua rasa lu orang tau sendiri la ek...Mesti dapat email..tgk berita..baca surat khabar....Dalam banyak2 peristiwa tu ada yg penting ada yang tak penting..terpulang pada kita untuk menilai nya kan...tepuk dada tanya la diri sendiri..

So sekang ni la umah untuk kata-kata gua..Banyak jugak kata-kata gua punya rumah..kat friendster pun ada..tapi mungkin pada yang masih pakai dail-up tu kena banyak bersabar la ek..memang susah la nak bukak...

Hari ni adalah hari jumaat menjadi hari permulaan bagi gua menaip di Rumah baru langsir baru ni...nak bercerita la serba sedikit pasal diri gua ni...yang mungkin lu orang nak tau atau tak nak tau atau buat-buat tak tau...Gua masih lagi ghairah pasal muzik...Muzik rock la beb..Masih lagi bermain untuk band..Sebagai Bassist..Sekang ni dengan band baru..tapi masih kekal bersama gitaris hensem gua tu kan..nanti ada masa gua post gambar dia...

Dan yang menarik nya...tak tau la menarik ke tak menarik..tapi pada gua cukup menarik...segala aktiviti band baru gua ni akan gua post kan kat sini...bagus or tak bagus nya band gua ni tak tau la kan..tapi pada gua quit ok la..one day gua akan post kan video band gua kat lu orang tontoni..tungguu...

Ok nak bagi tau...8 or 9 hb ni ada BOTB (battle of the band) kat Universiti Malaya...so kalau nak tgk band gua perform meh la ramai2..nak tgk gitaris gua dengan gorengan yang hensem...eheheh...drummer gua yg muda belia...penyanyi gua yg di gilai student UKM...Gua??...di gilai oleh awek gua jerk...ye ke sweetheart?So jom laa...

Rasa nya cukup la setakat ini dulu..Besok?Lusa?insyaallah gua taip lagi...jaga diri...be good..stay away from Drug!!!

3 comments:

Anonymous said...

Here are some links that I believe will be interested

Anonymous said...

Here are some links that I believe will be interested

Anonymous said...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»